Produkter for bulk magazin mat (7)

Anhydrous melkefett (AMF)

Anhydrous melkefett (AMF)

Anhydrous melkefett (AMF) kan lages av smør eller 35%-45% krem, avhengig av sesongen. Produksjonsprosessen består av å fjerne nesten alt vannet og ikke-fettstoffene ved hjelp av sentrifuger. Takket være dette er produktet lettere å bevare og lagre, da det inneholder mindre vann.
Mel emballasje

Mel emballasje

Det finnes mange typer og sorter mel på markedet. Avhengig av dine behov, vil vi produsere emballasje som møter dine krav. Vi anbefaler semi-transparent emballasje som gjør det mulig å vise frem et produkt, eller helt trykt emballasje med et lag som beskytter mot sollys.
Granulert Hvitløk 40-60 mesh - Tørkede Grønnsaker

Granulert Hvitløk 40-60 mesh - Tørkede Grønnsaker

Granulert hvitløk 40-60 mesh - Tørkede grønnsaksprodukter
Frossen Smør

Frossen Smør

Navnet smør er forbeholdt produkter uten vegetabilske fettblandinger med et spesifikt melkefettinnhold - minst 82 % (ikke mer enn 16 % vann og 2 % tørr melkefettfri melk). Det lages ved å piske fersk eller fermentert krem eller melk for å skille smørfettet fra kjernemelken. Produktet er rikt på vitaminene A, D, K.
Granulert Hvitløk 8-16 Mesh - Tørkede Grønnsaker

Granulert Hvitløk 8-16 Mesh - Tørkede Grønnsaker

Granulert hvitløk 8-16 mesh - Tørkede grønnsaksprodukter
Natriumsitrat E331 - Mattilsetningsstoffer

Natriumsitrat E331 - Mattilsetningsstoffer

Natriumsitrat E331 - Mattilsetningsstoffer
Malt Løk - Tørkede Grønnsaker

Malt Løk - Tørkede Grønnsaker

Malt Løk - Tørkede Grønnsaker